Arnau Ramírez, número 8 de la llista per Barcelona al Congrés dels Diputats

0
73

Juntament amb el vice-primer secretari, 11 membres més de la JSC formaran part de la candidatura socialista a les eleccions generals.

El Consell Nacional del Partit dels Socialistes de Catalunya celebrat aquest dissabte 14 de maig, ha aprovat les llistes socialistes de cara a les properes eleccions del 26J.

Ramírez, que és regidor a l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines des de 2008, tornarà a formar part dels primers noms de la candidatura socialista per la circumscripció de Barcelona. Si el darrer desembre va ocupar la desena posició, en aquesta ocasió anirà com a número 8 de la llista per Barcelona.

També formen part de les llistes socialistes la presidenta del Consell Nacional de la JSC, Elena Díaz, com a número 11; la companya Èlia Tortolero com a número 13; la secretària d’Organització de la JSC, Marta Villanueva, com a número 19; la companya Patrícia Román com a número 27; el secretari de Formació i Programes de la JSC, Renato Marín, com a número 28; la companya Laura Lozano com a número 29; i el company Adrián Barreda com a número 30.

Per la circumscripció de Lleida, el primer secretari de la JSC de Comarques de Lleida, Eudald Ibars, ocupa la quarta posició, mentre que la secretària de Política Municipal de la JSC, Lorena González, forma part de la candidatura com a tercera suplent. El també lleidatà Cristian Botija ha estat escollit com a primer suplent de la candidatura socialista al Senat.

Per la circumscripció de Tarragona, la secretària d’Igualtat i LGTB de la Joventut Socialista de Catalunya, Sofia Acosta, formarà part de la candidatura com a número 6 de la llista.

La Joventut Socialista de Catalunya ha mostrat la seva satisfacció per la presència d’aquests companys i companyes a les llistes, i que permetrà a l’organització, de nou, ser ben present al llarg de la campanya, defensar les revindicacions dels i les joves i lluitar per arribar a tenir representació a les Corts Generals per ser la veu del jovent i participar activament del canvi polític que viurà Espanya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here