Barcelona no és un bordell!

0
517

La Joventut Socialista de Catalunya realitza una campanya de conscienciació en contra l’explotació sexual i el consum de prostitució davant el Mobile World Congres.

Sota el lema “Barcelona is not a brothel” la JSC ha fet una campanya de conscienciació a les portes del Mobile World Congres sobre el consum de prostitució a la ciutat de Barcelona.

És en els grans esdeveniments internacionals, com el MWC, que se celebren a Barcelona proliferen les notícies sobre la discriminació de gènere i les condicions laborals de les hostesses però també com la presència de congressistes fa que pugi la demanada de prostitució a la ciutat (segons alguns mitjans, més del 30%).

Aquest és el motiu que porta a la Joventut Socialista a anar a les portes d’un esdeveniment tan importat com el MWC, conscienciar als congressistes que la prostitució no pot ser un hobbie respectable, que la prostitució és tracta (més del 90% de dones prostituïdes són víctimes de la tracta), que la prostitució és esclavatge.

Com a joves feministes i abolicionistes, no podem permetre que es justifiqui ni es tolera l’explotació sexual a Barcelona (ni enlloc). Reclamem un model normatiu i social encaminat a deslegitimar aquestes pràctiques mitjançant la lluita contra les màfies del tràfic de persones i l’esclavatge sexual; la persecució i sanció dels clients; i l’atenció, la protecció i la reinserció social i laboral de les persones prostituïdes per tal de garantir-ne el futur.

Les dones no són productes de consum, no som objectes al servei dels desitjos d’una altra persona. No podem consentir-ho!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here