El màxim organ entre congressos de la JSC aprova també una resolució per un món rural d’oportunitats i amb futur.

Aquest dissabte 13 de maig ha tingut lloc el Consell Nacional de la Joventut Socialista de Catalunya, que ha acollit el municipi vallesà de Polinyà.

La inauguració del màxim organ de la JSC entre congressos ha anat a càrrec de Paco Aranda, vice-primer secretari del PSC del Vallès Occidental Sud; Javi Silva, alcalde de Polinyà i militant de la JSC, i Eloi Cortés, primer secretari de la JSC del Vallès Occidental.

Tot seguit, el primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya, Pol Gibert, ha presentat davant el plenari l’informe de gestió del segon any de mandat de la Comissió Executiva Nacional, que es podria resumir amb un triple missatge: “Malgrat les dificultats, hem crescut en militància. Hem aconseguit influir ideològicament al PSC aportant propostes que el 13è Congrés socialista va assumir. I hem mantingut un alt nivell d’activisme institucional i social”.

Després de la intervenció dels diferents responsables de la JSC arreu del país, es va procedir a la votació, que va cloure amb l’aprovació amb el 100% dels vots de l’informe de gestió, així com el de la resta d’òrgans perifèrics.

L’ordre del dia va prosseguir amb diversos punts sobre qüestions orgàniques i organitzatives i va culminar amb una resolució presentada per la federació de la JSC a les Comarques de Lleida titulada “Per un món rural d’oportunitats i futur: autrem la recentralització de serveis públics i la reducció dràstica de la inversió pública”. El text (veure document adjunt) també va rebre el suport unànim de tots els i les conselleres nacionals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here