La JSC de l’Alt Penedès Garraf demana la dimissió de l’Alcalde de Pontons per homòfob i racista

El passat dilluns 13 de juliol, l’Alcalde de Pontons, Fernando Caldentey (PP) va tornar a fer unes declaracions homòfobes en públic. En aquesta ocasió va afirmar que “La bandera gai en un espai públic és tan il·legal com l’estelada”. L’homofòbia del senyor Caldentey no és cap novetat. Anteriorment ja va assegurar que “Un gai és una persona tarada que neix amb una deformació física o psíquica” i que al seu poble no es casaven “maricons”.

En l’entrevista on realitzava les seves darreres declaracions també afirmava que
“al seu poble no hi ha moros” i que, “com Franco, ho havia deixat tot lligat per la seva successió, però que intentava que les coses li sortissin millor que al dictador”

Encara que el Partit Popular va declarar que l’expulsaria del partit, Fernando Caldentey continua formant part dels populars i en les darreres eleccions municipals ha estat cap de llista, sent actualment alcalde del municipi penedesenc de Pontons.

Des de la Joventut Socialista de Catalunya de l’Alt Penedès Garraf considerem que aquestes declaracions no tenen lloc al nostre país i que són d’una gravetat extrema i que haurien de tenir conseqüències formals contra l’actual Alcalde de Pontons. És per aquest motiu que prepararem un acte reivindicatiu davant l’Ajuntament de Pontons i exigirem que els nostres drets es respectin, independentment de la nostra raça, ideologia, sexe o orientació sexual; i exigirem formalment la dimissió de l’Alcalde de Pontons, Fernando Caldentey.

Galería d’imatges

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here