Judith Riera emplaça el Govern de la Generalitat a fer la seva part dels deures.

La vice-primera secretària de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC), Judith Riera, ha participat a la Comissió de Joventut del Parlament que ha tingut lloc aquesta tarda i en la que compareixia les representants del  CNJC i d’Avalot.

En la seva intervenció, Riera ha celebrat que la lluita per l’accés a un habitatge digne sigui una de les prioritats del CNJC, ja que “és un dels principals problemes que patim els i les joves avui dia, malgrat que el Govern de la Generalitat no està fent la seva part dels deures en aquest àmbit”. Cal una llei que marqui els criteris per accedir a l’habitatge i que totes les institucions facin la seva feina i garanteixin aquest dret fonamental.

La responsable de la JSC també ha demanat que el Govern es posi les piles pel que fa a la lluita contra l’atur juvenil: “Volem que les pràctiques siguin de qualitat i remunerades, que es prenguin seriosament la Garantia Juvenil i que despleguin d’una vegada el Pla de Retorn de joves que van haver de marxat en busca de les oportunitats que el seu país no els va donar.

En resposta a la compareixença de la portaveu d’Avalot, la vice-primera secretària de la JSC ha manifestat que “seguirem treballant amb vosaltres per combatre la precarietat que patim els i les joves. Molts treballen en condicions molt precàries tenint una formació superior a la que caldria pel seu lloc de treball. Cal potenciar el paper de la inspecció de treball per lluitar contra l’esclavatge del segle XXI i aconseguir un nou sistema de models de contractes per perseguir l’alta temporalitat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here