La Joventut Socialista de Catalunya es manté ferma en el NO a Rajoy i al PP

0
76

Ens oposem frontalment al govern de les retallades, el jacobinisme i la corrupció.

Després dels esdeveniments produïts en les darreres setmanes i especialment d’aquest darrer diumenge, en el que el Comitè Federal del PSOE ha decidit per un 59% dels vots front el 41% dels vots abstenir-se davant la investidura de Mariano Rajoy, la Joventut Socialista de Catalunya vol reafirmar el seu posicionament contrari a aquesta decisió.

Com ja hem vingut recordant des de fa gairebé un any, la Joventut Socialista de Catalunya és manté ferma en la seva voluntat de cercar alternatives a un govern de Rajoy i el PP i, per tant, seguir sent l’alternativa a la dreta i a les seves polítiques cruels i injustes vers la major part de la població.

Després de la decisió del Comitè Federal dels socialistes d’arreu de l’estat, la JSC vol recordar i puntualitzar el següent:

1. Mostrar, per enèsima vegada, el nostre rebuig a un Govern del PP per tres grans motius: no compartim les seves polítiques conservadores i cruels que han fet patir a tanta gent i que han retallat tants drets i llibertats. Tampoc tenim cap mena de confiança en que el PP, que s’assembla més a una organització criminal que a un partit polític, tingui cap mena de voluntat de fer front a la corrupció i la delinqüència institucional. I encara menys confiança tenim en que un nou govern del PP canviï el seu enrocament i el seu rebuig a qualsevol mena de diàleg i a mantenir una actitud propositiva davant el conflicte territorial.

2. Mostrar el nostre orgull pel posicionament clar i ferm del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) en el seu NO a Mariano Rajoy, complint així el seu compromís amb els electors després de les dues dos campanyes electorals per les eleccions generals sota el lemes #FemForaRajoy i #UnSíPelCanvi.

3. Defensar el vot del nostre representant al comité federal del PSOE, el company Javi López, que va votar NO a la investidura de Rajoy seguint el mandat i la convicció de la JSC.

4. Mostrar el nostre disgust davant la manca de sensibilitat cap a la militància socialista, a la que es va permetre consultar un acord entre PSOE i C’s, que no tenia garantida la investidura i, en canvi, es tapa la boca als militants davant d’un gir tan bèstia fent el contrari del que es va dir que es faria, i facilitant sense cap consulta un govern del PP.

5. Mostrar la nostra voluntat de seguir treballant com a joves i socialistes per contribuir a forjar una alternativa a la dreta per fer possible, quan abans millor, un govern progressista i de canvi que permeti posar punt i final al govern de les retallades, el jacobinisme i la corrupció.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here