La JSC celebra l’inici de la tramitació de la ILP per regular els clubs cannàbics

0
68

El Parlament ha admès a tràmit la ILP avalada per 57.000 signants per regular els clubs cannàbics a Catalunya.

La Joventut Socialista de Catalunya, en tan que organització defensora de la legalització del cànnabis, celebra la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que el Parlament ha admès a tràmit aquest dimecres 27 de juliol i que pretén regular les associacions de consumidors de cànnabis a Catalunya.

Al llarg del debat sobre l’única esmena a la totalitat presentada (pel PP) contra la ILP, el diputat socialista i ex-primer secretari de la JSC, Raul Moreno, ha defensat la regulació d’aquests clubs cannàbics per normalitzar políticament el que ja és normal al carrer, i avançar cap a la regularització des del consum responsable.

Moreno ha afegit que “el prohibicionisme no és la solució. No ens podem tapar els ulls davant la realitat i aquesta ILP és un bon punt de partida per obrir el debat i acabar fent una llei de consens que reguli i no prohibeixi”.

La Joventut Socialista de Catalunya celebra que per fi s’obri el debat dels clubs cannàbics, que existeixen i que han anat creixent en els darrers anys, i posa de manifest que cal anar més enllà i debatre sobre la legalització del cànnabis tant per a ús terapèutic com per a ús particular. La JSC creu que aquesta és la via per avançar cap a un consum responsable, des de la llibertat, i amb garanties sanitàries. A l’hora, la regularització del consum del cànnabis ja s’ha demostrat a d’altres països que és una bona via per fer front a les màfies i al mercat negre d’aquesta substància.

Una vegada més, la JSC es mostra favorable a fugir d’hipocresies i a debatre i assumir amb naturalitat quelcom que al carrer ja és bastant normal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here