La JSC celebra l’oposició del Parlament de Catalunya al TTIP

0
68

La resolució que s’oposa a aquest tractat ha estat proposada pel PSC, Catalunya sí que es Pot i la CUP, i s’ha aprovat en comissió amb el suport de Junts pel Sí.

La Joventut Socialista de Catalunya manifesta la seva satisfacció pel pas que ha fet el Parlament de Catalunya en la protecció de la sobirania i els interessos de la ciutadania en oposar-se a la celebració del Tractat Transatlàntic de Lliure Comerç.

Mitjançant aquesta resolució, el Parlament de Catalunya es suma a una llarga llista d’institucions europees que s’oposen a la celebració d’acords internacionals amb aquestes característiques i a la manera antidemocràtica en que es negocien.

La JSC és una organització que ha estat des del principi fermament compromesa amb l´oposició al TTIP, en tractar-se d’un document que menyscaba els drets i el benestar del conjunt de ciutadans i ciutadanes europeus. Per això, celebrem que el Parlament hagi aprovat aquest document i ho valorem com una victòria col·lectiva per a la societat catalana i europea.

Per tot plegat, la Joventut Socialista de Catalunya donarà suport i animarà a tothom a participar a les manifestacions i mobilitzacions convocades durant els propers dies.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here