14/11/2022

Aquest passat dissabte la viceprimera secretària i secretaria de feminisme de la JSC,  Laura García Manota, va representar la JSC al Comitè Executiu i la 44a Assemblea General Extraordinària del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. Aquestes trobades es van celebrar a la Nau Bóstik a Barcelona el dissabte dia 12 de novembre a partir de les 16:00h.

Durant el Comitè Executiu, es va dur a terme un seguiment de l’activitat de les diferents entitats i organitzacions presents. Seguidament, es va explicar i detallar els objectius principals que ha de seguir el Pla de Treball del CNJC. A continuació es va procedir a la votació de les resolucions, i esmenes escaients, presentades.

En primer lloc, es va aprovar la resolució presentada per la secretaria del CNJC “El CNJC ens comprometem amb els objectius de l’agenda 2030 a Catalunya”. En segon lloc, no es va aprovar la resolució “Per un servei ferroviari públic, de qualitat i per a tothom!”, presentada per la JERC, a la qual la JSC va presentar un seguit d’esmenes al text. Això va ser degut al fet que la resolució tractava explícitament de treure responsabilitat al Govern de Catalunya sobre la manca de capacitat de gestió i finançament del servei ferroviari que té a nivell de competències. D’aquesta manera, la JERC no va acceptar les esmenes, però amb el vot en contra de la JSC i altres entitats, i la falta de recolzament, la resolució no va ser aprovada.

A continuació es van aprovar altres resolucions com “En suport de les dones iranianes” i la resolució “Per la total inclusió de les perosnes trans al mercat laboral”.

Posteriorment al Comitè Executiu, es va celebrar l’Assemblea General Extraordinària, on es va debatre i aprovar una proposta de modificació d’estatuts i funcionament intern, així com la presentació i elecció de membres del secretariat i l’entrada de noves entitats al CNJC.

 D’aquesta manera, la JSC ha estat present i ha tingut un paper rellevant, un cop més, dins un espai de debat i reflexió amb un conjunt d’altres entitats i organitzacions de Catalunya.

JSC

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here