La JSC present al Comitè Federal de JSE

0
192

Aquest dissabte la delegació del Comitè Federal de JSE de la Joventut Socialista de Catalunya a participat al comitè celebrat a la seu del PSOE del carrer Ferraz a Madrid juntament amb les delegacions de JSE d’arreu de l’Estat. La JSC ha fet escoltar la seva veu per valorar la gestió de la Comissió Executiva Federal de JSE i ha portat la veu del CN de la JSC al comitè amb una resolució aprovada en el darrer Consell Nacional celebrat el passat 1 d’octubre.

El primer secretari, Ot García, va portar la veu de la JSC al comitè federal valorant la tasca de la comissió executiva federal  durant aquest any de mandat i posant en relleu la necessitat de ser l’eina útil del jovent espanyol estan al costat del col·lectiu i combatent la vulnerabilitat, la soledat i l’exili del jovent per manca d’oportunitats als territoris.

L’informe de gestió de la CEF de JSE va ser aprovada pel 94,02% dels delegats i delegades presents al comitè federal on es va valorar positivament la tasca dels membres de la CEF de JSC, amb la companya Andrea Gutiérrez al capdavant de la secretaria de cultura per la seva tasca d’acompanyament i difusió de les mesures del govern d’Espanya en matèria de cultura, com el bo jove de cultura i el company Daniel Martínez al capdavant de la secretaria de nova república i model de país.

El company i secretari de formació, idees i programes i acció electoral, Nacho García va defensar la resolució presentada per JSC “Proteger a los animales, ahora o nunca”, sobre la necessitat d’incloure els gossos de caça a la nova llei de benestar animal. Aquesta resolució va ser traslladada al Comitè Federal complint amb el mandat del Consell Nacional de la JSC.

Per altra banda, la vicie-primera secretària i secretària de feminisme, Laura García, va participar a la reunió de secretàries d’igualtat de JSE on es va impartir formació jurídica sobre la llei del “solo sí és si” i van compartir diferents inquietuds i propostes sobre l’agenda feminista.

La JSC continua estretint els llaços amb l’organització germana de las Juventudes Socialistas de España i segueix portant la veu de la militància als diferents espais de debat i formació estatals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here