04/07/2023

Ahir, dilluns 03 de juliol, el nostre candidat de la JSC a les eleccions generals, Ferran Verdejo, juntament amb el nostre Primer Secretari, Ot García, i la nostra Vice-Primera Secretaria, Laura García, van fer públics els cartells de campanya de la Joventut Socialista de Catalunya. Aquests dies previs són claus pel 23J, i des de la JSC, no hem perdut ni un moment per deixar clara la nostra estratègia envers les eleccions generals.

Aquestes eleccions són molt importants. Ens juguem, més que mai, continuar amb un estat progressista. Un estat que crea mesures per la majora social, té en compte els col·lectius, un estat feminista, que vetlla per la protecció del medi ambient i per la transició ecològica, que té en compte els i les joves, crea habitatge i potencia uns serveis públics de qualitat… en conclusió, que vetlla pels drets de totes i tots.

No fa gaire de les eleccions municipals, i en aquells territoris on PP i VOX han fet govern, ja estem veient un tràiler del qual pot passar a Espanya si no tornem a fer en Pedro Sánchez president. Eliminació de departaments i regidories de Feminisme, Memòria Històrica, prohibicions d’obres de teatre i pel·lícules que no corresponen amb la seva ideologia, prohibició de l’ús de banderes del col·lectiu, repressió de la llibertat d’expressió. Estan eliminant allò que en 40 anys de democràcia ens ha costat aconseguir.

Per això, per continuar vetllant per una societat més justa, igualitària, respectuosa, que dona oportunitats a tots i totes… la JSC llencem la nostra campanya “DEFENSA ELS TEUS DRETS” / “DEFIENDE TUS DERECHOS”. Fem una crida a la gent jove, a aquelles persones que estan gaudint de totes les mesures que s’estan fent a favor de millorar la seva vida, però també a totes aquelles que volen un futur de progrés. No permetrem que ningú ens prengui els nostres drets, i per aquest motiu, aquest 23J sortirem a defensar-los més que mai!

En conclusió, hi ha dos models d’Espanya: el model progressista,  que avança en drets, de Pedro Sánchez, o el model del retrocés de FAKE – JÓO.

Nosaltres tenim clar per quin vetllem. Aquest 23J, sortim a guanyar.

JSC

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here