La JSC reivindica al Parlament les propostes socialistes per guanyar un futur millor pel jovent

0
109

Pol Gibert i Arnau Ramírez han participat a la comissió de Joventut on ha comparegut el CNJC.

Aquest dimarts 24 de maig ha tingut lloc la Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya, on han comparegut els representants del CNJC, Oriol Recasens (president) i Oriol Rius (vicepresident).

El diputat i primer secretari de la JSC, Pol Gibert, i el vice-primer secretari de la JSC, Arnau Ramírez, han participat a la comissió en nom dels i les socialistes i han aprofitat per reivindicar les principals propostes de l’organització en matèria de joventut.

Així, Gibert ha demanat als representants del CNJC que alcin la veu contra les mesures de la UE i els estats membres cap als refugiats, que estan sent motiu de vergonya per molts ciutadans i ciutadanes i que entren en contradicció amb els valors de la pròpia Unió.

Per la seva banda, Ramírez ha animat al CNJC que segueixin reclamant amb vehemència que es facin complir els acords assolits al ple monogràfic de joventut del Parlament i que estan bloquejats i sense dotació pressupostària. També ha reclamat seguir apostant per un pla de xoc contra l’atur juvenil, per una revisió de la Garantia Juvenil que recuperi l’essència del projecte i que faciliti la seva aplicació al món local, i posar en marxa l’oficina de retorn dels joves catalans exiliats per buscar feina a l’estranger.

Durant la seva intervenció, els representants de la JSC també han demanat que es segueixi insistint en la necessitat de suprimir la taxa per a estudiar Formació Professional i es redueixi les taxes universitàries per garantir que tot el jovent té accés als estudis que vol fer al marge dels recursos econòmics de que disposin.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here