La JSC visita el Parlament amb el diputat Pol Gibert

0
58

Una delegació de la JSC d’arreu del territori ha conegut de primera mà el funcionament del Parlament i les tasques del grup socialista.

Aquest dimarts 13 de juny una delegació de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) formada per militants d’arreu del territori han visitat el Parlament de Catalunya amb el diputat i primer secretari de la JSC, Pol Gibert.

La delegació ha pogut conèixer de primera mà l’edifici que acull el Parlament de Catalunya, les principals tasques que realitza i el funciomanet de la principal institució catalana.

A la visita també s’ha afegit la portaveu del grup parlamentari socialista, Eva Granados, que ha explicat a la delegació de la JSC com treballa el grup del PSC al Parlament, com es reparteixen les tasques i l’agenda de trobades i feina amb el territori i diverses entitats per fer arribar al Parlament les principals problemàtiques de la societat.

Per la seva banda, el diputat Pol Gibert ha explicat les principals banderes de la JSC que s’estan portant al Parlament mitjançant iniciatives, intervencions i preguntes parlamentàries.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here