La JSC visita el Parlament Europeu

0
157

Aquest dilluns 28 i el dimarts 29 de novembre, després de més de tres anys, la Joventut Socialista de Catalunya ha tornat a visitar el Parlament Europeu a Brussel·les . Una delegació de 21 militants de diferents territoris de Catalunya han visitat el Parlament Europeu i han fet diverses activitats conjuntes relacionades amb la Unió Europea.

En primer lloc, la JSC es va reunir amb la presidenta de la Young European Socialist, Alícia Homs, i el company i vicepresident de la YES, Enric López, al Parlament Europeu on van exposar el paper de la YES a nivell europeu, les diferents polítiques de joventut que es treballen en la Unió Europea i van poder respondre les preguntes dels i les militants presents a la trobada.

En el marc de la visita a la institució del Parlament Europeu , la delegació va conèixer en profunditat el funcionament i la composició parlamentària de la institució, així com la història recent d’aquesta. També, la delegació va poder visitar el nou espai del “Parlamentarium”, on van poder interactuar i conèixer amb profunditat els i les eurodiputades, les famílies ideològiques i  els països membres de la UE.

La delegació de la JSC va ser rebuda i acompanyada per l’eurodiputat del PSC Javier López i l’eurodiputat del PSOE, César Luena, amb qui van compartir la visita al Parlament Europeu i amb qui van poder compartir l’actualitat política de la Unió Europea i del grup socialdemòcrata europeu.

Amb aquesta visita la JSC reafirma el seu compromís amb les institucions europees i reforça els vincles amb la YES i amb el grup socialdemòcrata europeu. La JSC seguirà aportant propostes, també, a les institucions europees com ja es va realitzar amb les propostes a la CoFoE en el marc de l’any europeu de la joventut.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here