El Primer Secretari de la JSC Comarques de Lleida va participar el passat dissabte dia 30 a la primera Escola de Formació del PSC Comarques Gironines

El PSC de les Comarques Gironines ha organitzat la seva primera escola de formació “Luis M. de Puig” el passat dissabte 30 de novembre, en el què quatre representants de les JSC de diferents llocs del territori han reflexionat a l’entorn de les oportunitats dels joves catalans en el context de crisi. Cristina López de Salt (Girona), Arnau Ramírez de Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental), Sofia Acosta de Reus (Tarragona) i Josep Maria Mòdol, de Soses (Lleida) varen ser els encarregats de inaugurar l’acte amb una taula rodona de debat sobre la situació actuals dels joves arreu del territori.

Es va parlar d’emancipació, educació, taxes Universitàries i de Formació Professional, model econòmic i productiu, atur juvenil, participació, … però el més destacat va ser com tornar a teixir la confiança democràtica. Tots quatre varen apuntar que en aquesta segona transició estan disposats a contribuir per a canviar-ho tot amb el propòsit de complir el compromís de renovació generacional que convé al nostre país i demana la societat.

Adreça

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here