Dilluns 26 febrer 2024
Inici Observatori Progressista

Observatori Progressista

La Fundació Rafael Campalans i la JSC han posat en marxa un àmbit de treball de la Fundació sota el nom OBSERVATORI PROGRESSISTA amb l’objectiu de crear un pols de pensament del socialisme juvenil.

La JSC organitza, dinamitza i posa en marxa projectes, debats i publicacions sota aquest àmbit i coordina la participació de la seva militància.

Sota l’àmbit OBSERVATORI PROGRESSISTA realitzem seminaris de formació i debat per tal d’enfortir la xarxa de dirigents juvenils, reconstruir una alternativa política d’esquerres i vertebrar aliances amb sectors socials juvenils emergents.

Sota l’àmbit OBSERVATORI PROGRESSISTA la Fundació Rafael Campalans també és dipositari de l’arxiu històric de la JSC. La JSC trasllada els materials necessaris per la seva actualització i fer un ús divulgatiu de l’arxiu.

Sota l’àmbit OBSERVATORI PROGRESSISTA la JSC realitza publicacions periòdiques amb l’objectiu d’enriquir el debat de l’esquerra, cercar respostes als interrogants  que interpel·len a la socialdemocràcia europea i donar solucions als problemes de la joventut catalana. La JSC i la Fundació Rafael Campalans fan difusió interna i externa d’aquestes publicacions.

L’OBSERVATORI PROGRESSISTA és un espai de trobada, debat, diàleg i reflexió de dirigents juvenils i antics membres de la JSC per tal d’enriquir les propostes de la Fundació Rafael Campalans i enfortir els llaços amb personalitats de la política i la societat catalana.

Segueix-nos a les xarxes socials!

Twitter: @observatoriprog

Youtube: Observatori Progressista