Anna Roig, nova primera secretària de la JSC a les Terres de l’Ebre

0
168

Roig substitueix el fins ara primer secretari de la federació ebrenca, Roger Ripoll.

Aquest diumenge 7 de febrer, després de la gran manifestació a Amposta en defensa del riu ebre i contra el Pla de la Conca de l’Ebre aprovat pel govern en funcions del PP, els i les militants de la JSC de les Terres de l’Ebre i d’altres indrets del país es van desplaçar a Tortosta per celebrar un dinar on es va oficialitzar el relleu al capdavant de la federació ebrenca.

Roger Ripoll, primer secretari de la JSC a les Terres de l’Ebre des del mes d’octubre de 2013, i el seu equip, van deixar pas a una nova fornada de joves socialistes, encapçalats per la nova primera secretària, la tortosina Anna Roig.

Llicenciada en Ciències Polítiques i amb un màster en màrqueting polític, Roig és també secretària adjunta a Comunicació de la Comissió Executiva Nacional de la JSC. Al seu discurs, la nova primera secretària va agrair la feina feta a l’equip sortint i va agrair també el recolzament dels companys i companyes de la federació per encapçalar aquesta nova etapa.

Roig va explicar alguns dels principals objectius de la JSC a les Terres de l’Ebre, com la defensa del riu i tot el que representa; la lluita contra la precarietat juvenil i la recerca d’oportunitats pel jovent ebrenc en moments tan complicats com els que vivim.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here