LA JOVENTUT SOCIALISTA DE CATALUNYA ACONSEGUEIX UN DIPUTAT I DOS SENADORS A LES ELECCIONS DEL 23J

0
608

L’àmplia victòria dels socialistes a Catalunya va portar a l’organització política juvenil a aconseguir un diputat al Congrés per la província de Barcelona, un senador per la província de Lleida i un senador per la província de Girona. Amb aquests nous representants a les institucions, la JSC es converteix amb l’organització política juvenil amb més representació a les Corts Generals de Catalunya.

L’actual secretari d’organització de la JSC, Ferran Verdejo, que anava de núm 10 per Barcelona, aconsegueix entrar al Congrés dels Diputats i per tant, l’organització torna a tenir veu al Congrés dels Diputats. L’anterior representant al Congrés, Arnau Ramírez, repeteix, també com a Diputat. Al Senat, on no tenia representació, l’organització guanya dos representants, l’alcalde de Cervera, Jan Pomes; i Mario Soler per Tarragona.

La Joventut Socialista de Catalunya, per tant aconsegueix augmentar la seva representació gràcies als bons resultat al conjunt del territori català i gràcies a la rellevància de l’organització dins de la candidatura del PSC a aquestes eleccions generals.

L’organització remarca el seu paper com a eina útil pels i les joves de Catalunya a les institucions, després d’aconseguir importants fites pel jovent català durant aquests darrers dos anys.

El primer secretari, Ot García explica als mitjans que “això no hagués sigut possible sense la implicació de tota la militància arreu del territori català. Vam dir que seríem la solució i hem aconseguir a través de la política útil, no únicament ser el primer partit polític de Catalunya, sinó també frenar a la dreta més rància i poder treballar per conformar novament un govern progressista”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here