La Joventut Socialista de Catalunya convida a Albert Rivera a fer una cervesa

0
395

Davant les afirmacions d’Albert Rivera, el Primer Secretari de la JSC ha convidat al líder de Ciudadanos a prendre’s una cervesa amb 10 activistes de la Joventut Socialista de Catalunya.

Avui, el líder de Ciudadanos, Albert Rivera, ha afirmat al programa “Al Rojo Vivo” sentir-se orgullós del seu partit perquè els seus afiliats són gent “que ve de currar” i no de les joventuts de cap partit polític. Davant d’aquestes afirmacions, el Primer Secretari de la Joventut Socialista de Catalunya, Pol Gibert, ha recordat que “Albert Rivera va ser militant de Nuevas Generaciones del Partit Popular des de 2002 fins a 2006, tal com han publicat diversos mitjans”

Gibert ha convidat al líder de Ciudadanos a “prendre’s una cervesa amb 10 activistes de la Joventut Socialista de Catalunya. Trobarà estudiants, treballadors/es autònoms, investigadors/es, professionals de la salut, aturats/des, exiliats/des econòmics,… en definitiva, joves que tenen la seva vida normal i, a més, han decidit assumir un compromís polític per canviar les coses”.

“El paper de les formacions polítiques juvenil i el conjunt de l’associacionisme ha contribuït a portar a primera plana política debats cabdals pel país” ha reivindicat Gibert. En aquest sentit, cal posar de relleu el ple monogràfic sobre la situació del jovent a Catalunya o la Garantia Juvenil a escala europea, dues idees sorgides dels debats entre entitats polítiques juvenil.

Per últim, el Primer Secretari de la JSC ha afirmat que “la joventut compromesa és motor de la regeneració política, i el seu treball voluntari i sovint poc reconegut és vital per traslladar les inquietuds i demandes dels i les joves a les institucions”.

Documents adjunts

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here