La Joventut Socialista de Catalunya denúncia el baix índex d’atur entre els membres de Junts pel sí

0
182

El nou Govern del president Puigdemont tindrà un 8% més d’alts càrrecs.

El nou Govern del president Puigdemont tindrà un 8% més d’alts càrrecs, un total de 12 més que l’anterior Govern d’Artur Mas. El cost d’aquest augment suposaria un milió d’euros anuals addicionals en sous.

Aquest augment d’alts càrrecs estaria motivat per la nova conselleria d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, suspesa temporalment aquesta mateixa setmana pel Tribunal Constitucional.

Des de la JSC lamentem que en un moment de crisi econòmica com el que estem patint i on la creació d’ocupació, l’exili econòmic i les retallades en sanitat i educació haurien de ser les principals preocupacions d’un Govern que pensa en les persones. Sembla ser que el Govern de Puigdemont ha considerat que, evidentment, les persones són prioritàries, i ha començat per trobar feina a les persones afins a Junts pel Sí.

Els i les joves socialistes animem a Puigdemont i a Romeva a fer servir la Conselleria d’Exteriors per contactar amb el jovent exiliat i oferir plans de retorn als que així ho desitgin. Pol Gibert, Primer Secretari i diputat al Parlament ha dit que “Aquests 12 alts càrrecs no ajudaran a trobar oportunitats per als joves ni a evitar l’exili juvenil. A més, la notícia d’una nova delegació al Vaticà creiem que es un despropòsit i que no té cap sentit en la captació d’inversió.” 

Per últim, Gibert ha afegit que “Lamentem que s’augmentin els alts càrrecs en una conselleria de nova creació mentre el personal del Servei d’Ocupació de Catalunya pateix una manca de recursos i de personal flagrant”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here