La JSC celebra que tots els i les seves militants puguin participar a les primàries del PSC

0
267

El Partit dels Socialistes de Catalunya ha posat en marxa un procés de primàries per escollir el proper/a primer secretari/a que liderarà el projecte socialista a Catalunya.

El Partit dels Socialistes de Catalunya ha posat en marxa un procés de primàries per escollir el proper/a primer secretari/a que liderarà el projecte socialista a Catalunya.

Fins ara, en aquest procés intern del PSC no estava contemplat el dret a vot (i a avalar) dels companys/es de la Joventut Socialista de Catalunya que no fossin militants del partit, excloent a més de la meitat dels membres de la nostra organització.

La participació de la JSC plena ja havia estat possible en l’elecció de càrrecs electes i en el procés per escollir al Secretari General del PSOE, però faltava un darrer pas.

És per això que vam traslladar a les dues candidatures, així com a l’organització del partit, la nostra ferma voluntat de poder participar en aquesta etapa cabdal pel socialisme català. I fer-ho en plenes condicions.

Per aquest motiu demà a la tarda tindrà lloc un Consell Nacional extraordinari del PSC per tal de modificar el reglament i incloure a TOTS I TOTES les militants, i fer dels militants de la JSC actors de ple dret en aquesta etapa que ha d’encetar el PSC.

La Joventut Socialista de Catalunya vol agrair a Miquel Iceta i a Núria Parlón, a Núria Parlón i a Miquel Iceta, el seu reconeixement a la tasca de la JSC i la seva voluntat d’obrir el partit a les generacions més joves del socialisme. El primer secretari de la JSC, Pol Gibert, declara: “Crec fermament que és un gran pas cap a la regeneració de l’organització i el seu projecte, i una aposta decidida pel paper dels i les joves en aquest moment de debat i reflexió. També agrair a l’Autoritat Electoral la seva predisposició i sensibilitat per realitzar els canvis necessaris per poder fer possible aquest canvi.“

Pol Gibert afegeix que “Ens prenem aquest gest com un reconeixement a la tasca feta diàriament per centenars de joves militants, a les hores dedicades durant les darreres campanyes, a la participació activa en les agrupacions del partit per tirar endavant el projecte socialista. Ha costat anys, però la feina de la Joventut Socialista de Catalunya comença a veure’s reconeguda a nivell intern però, sobretot, públicament.” 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here