LA JSC COMPLEIX EL MANDAT DEL CONSELL NACIONAL

0
225

Aquesta setmana, la JSC ha visitat el Congrés dels diputats a Madrid per poder traslladar les resolucions i propostes treballades en el passat Consell Nacional, celebrat el 01 d’octubre a Tarragona. Durant aquest consell es van presentar un seguit de 4 resolucions, les quals relataven temes d’actualitat que impliquen la vida del jovent. Dues d’aquestes 4 resolucions, van poder ser tractades amb les representants polítiques i diputades del PSOE. 

En primer lloc, es va traslladar a Sandra Guaita, diputada al Congrés i secretaria de Defensa Animal al PSC la resolució “Protegir als animals, ara o mai”. Aquesta resolució relata el posicionament en contra de la JSC respecte a qualsevol desigualtat sorgida entre animals, degut a les esmenes presentades en contra la nova futura Llei de Benestar Animal que deixa sense protecció als gossos de caça (entre altres). 

Per una altra banda, vam tractar amb la diputada i portaveu de Drets Socials al Congrés dels diputats i Secretaria de Polítiques Feministes al PSC, Sonia Guerra, la resolució aprovada en relació a la defensa de les dones a l’Iran, arran de l’assassinat de Mahsa Amini a Teheran (Iran) per la Policia de la Moral. Aquesta resolució demarca principalment el posicionament de la JSC en contra de tota aquella situació que vagi en contra de les llibertats de les dones i retalli i vulneri drets humans bàsics. 

D’aquesta manera, la JSC hem estat presents un cop més a les institucions, alçant la nostra opinió i exigint mesures al respecte. Així, hem pogut traslladar de forma efectiva aquelles resolucions presentades per la militància als Consells Nacionals, i treballant de forma activa perquè les nostres propostes es converteixin en realitat. La JSC seguim treballant per fer una política útil i donant veu al jovent. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here