LA JSC ES REUNEIX AMB LA NOVA DIRECTORA GENERAL DE JOVENTUT

0
146

16/12/2022

Ahir, dijous 15 de desembre la JSC es va poder reunir amb la nova Directora General de Joventut. En aquesta trobada, vam poder expressar la nostra preocupació per la situació actual del jovent i manifestar el desacord amb les poques mesures que s’estan prenent des de Catalunya per pal·liar la situació. Així també, vam debatre i presentar tot un seguit de mesures que vam desenvolupar per les anteriors eleccions.

La nova Directora General de Joventut, Rut Ribas, va poder trobar-se amb en Javi Rodríguez, Coordinador de Política Municipal, la Laura Garcia, Vice-Primera Secretaria i Secretaria de Feminisme, i amb l’Ot Gracia, Primer Secretari de la JSC. Durant la reunió, la Rut va comunicar a la JSC les propostes i idees que tenia per encapçalar el Departament de Joventut, així com la JSC va poder traslladar les propostes desenvolupades en matèria de Joventut per les anteriors Eleccions Autonòmiques.

Aquestes propostes desenvolupades per la JSC tracten temàtiques imprescindibles pels joves com són les propostes en Polítiques Estudiantils, Laborals, d’Habitatge i Emancipació, entre altres. D’aquesta manera tractem de donar resposta a la falta d’actuació i compromís per part de la Generalitat de Catalunya, posant èmfasi en la necessitat de posar al jovent en el centre i creant polítiques que millorin la seva situació, tant a curt com a llarg termini.

D’aquesta manera, vam poder crear un espai de debat i escolta, on vam poder donar el nostre punt de vista i proporcionar idees i propostes per poder millorar la situació dels i les joves a Catalunya. Esperem una millora de les polítiques juvenils de Catalunya perquè els i les joves puguem emancipar-nos dignament a casa nostra.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here