11/05/2023

Ahir, dia 10 de maig, a 18 dies de les Eleccions Municipals del dia 28, la Joventut Socialista de Catalunya va donar “inici” a la campanya electoral celebrant l’acte de candidats i candidates joves. Vam comptar amb les intervencions d’en Javi Rodríguez, la Laura Garcia, l’Ot Garcia i Salvador Illa.

La Joventut Socialista de Catalunya ha mostrat el seu múscul orgànic a les candidatures socialistes pels comicis del pròxim 28 de maig, en les que pretén augmentar la xifra de regidors i regidores. Actualment, l’organització política disposa de gairebé 130 regidors i regidores arreu del territori, tant a l’oposició com a govern, i té l’alcaldia de Súria amb l’Albert Coberó com a batlle. Les llistes electorals presentades pel Partit dels Socialistes de Catalunya per a les pròximes eleccions municipals, compten amb 700 candidats i candidates amb menys de 30 anys. Amb aquestes xifres, la JSC ahir va presentar el seu lema amb la presència de Salvador Illa, al Casal Socialista Joan Reventós.

A l’Inici de l’acte es va comptar amb l’actuació musical de Gisela Quirós, cantant de L’Hospitalet de Llobregat, finalista a Got Talent. Amb una emocionant actuació, va reivindicar que hem de continuar reclamant la importància que té la cultura a la nostra societat, i sobretot, promoguda per dones com ella.

Posteriorment, va intervenir el Secretari de Política Municipal de la JSC, Javi Rodriguez. Va assenyalar: “Els i les joves socialistes ens impliquem en la política municipal perquè necessitem també una bona gestió, i ho fem també perquè nosaltres no entenem la joventut com una etapa transitòria, sinó que l’entenem com la base el nostre projecte de vida”.

Seguidament, va donar pas a Salvador Illa, Primer Secretari del PSC, i Ferran Verdejo, Secretari d’Organització de la JSC, que van mostrar el cartell de la campanya de la JSC amb el lema: Som la teva mirada als ajuntaments.

En tercer lloc, va tenir la paraula la Vice Primera Secretaria de la JSC, Laura Garcia, qui va reafirmar “els i les joves socialistes fem polítiques que posen al centre a les persones, i creem polítiques que generen igualtat i oportunitats”.

Seguidament, va parlar l’Ot Garcia, Primer Secretari de la JSC. Va destacar el compromís del jovent en la millora millorar i transformació dels seus barris i municipis. “Avui els i les joves prenem novament el compromís de millorar i transformar els nostres barris i pobles, i per això ens presentem a les eleccions sota les sigles del PSC.” El primer secretari de la JSC, també, va destacar el paper dels i les joves socialistes als governs municipals durant aquests quatre anys.

Finalment, va intervenir el Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, qui va donar suport a la Joventut Socialista de Catalunya i a tots i totes les candidates que es presenten a les municipals, deixant clar que hem de defensar el que pensem, fent-t’ho amb passió, organització i racionalitat.

D’aquesta forma, la JSC comença amb forces la campanya electoral, deixant clar que apostar pels i les joves als ajuntaments és de vital importància per assegurar una bona governança.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here