La JSC participa a la manifestació en defensa de l’Ebre

0
236

Les organitzacions juvenils de tots els partits menys PP i C’s es van coordinar en un tram jove unitari.

Aquest diumenge 7 de febrer ha tingut lloc a Amposta la gran manifestació en contra del Pla de la Conca de l’Ebre, aprovat pel Govern en funcions del PP a l’estat sense cap mena de consens i en contra de l’opinió del territori.

Més de 50.000 persones es van reunir per defensar el riu, el delta i la terra, i cridar plegats contra el Pla de la Conca de l’Ebre que des de la unilateralitat i sense cap mena de consens, posa en perill el futur de les Terres de l’Ebre i la seva gent.

En aquest context, les diferents organitzacions polítiques juvenils del país, excepte els joves de C’s i del PP, van organitzar plegats un tram jove conjunt sota el lema “Defensem l’Ebre. Guanyem lo futur”.

Militants de la Joventut Socialista de Catalunya d’arreu del país i de la Comissió Executiva Nacional es van mobilitzar per donar suport a la reivindicació i acompanyar els companys i companyes de la federació de la JSC de les Terres de l’Ebre.

Des de la JSC, es seguirà treballant per defensar el riu en primer terme i el consens i el diàleg com a elements fonamentals per a la presa de decisions, especialment quan es tracta de projectes tan rellevants que afecten el medi ambient, l’economia i en definitiva, la vida de tanta gent.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here