La JSC present a la 45a del CNJC

0
272

El passat dissabte la JSC vam assistir a la celebració de la 45a Assemblea General Ordinària del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. En aquesta assemblea, la JSC va presentar dues resolucions i va participar en la votació del pla de treball i de l’informe de gestió del secretariat.

El company i coordinador de l’àrea d’organització i finances, Ferran Verdejo, i la companya i secretaria de participació, cultura i moviments socials, Noelia Hormigo, van defensar el posicionament de la JSC amb les diferents resolucions presentades i van fer l’exposició i la defensa de les dues resolucions presentades per la JSC: “Acabem amb l’odi dins de la televisió pública catalana” i “Tornar a escoltar la veu del CNJC al CJE”.

En aquest sentit la JSC va aconseguir tornar a debatre en una assemblea del CNJC dos temes importants com són la necessària neutralitat política dins de TV3 i la participació del CNJC al Consejo de la Juventud de España com a membres de ple dret. Després del debat es van mantenir converses per enfortir la relació entre el CJE i el CNJC, amb diferents representants de les entitats presents a l’assemblea.

A l’assemblea també vam participar de les diferents votacions relatives a l’informe de gestió del secretariat, del pla de treball per l’any 2023, de l’elecció de noves membres al secretariat i a la presentació del pressupost del CNJC per aquest any 2023. També es va decidir el nou nom de la sala de la seu del CNJC a Barcelona.

Des de la JSC continuarem estant presents en els diferents espais de l’associacionisme juvenil defensant els interessos del col·lectiu jove i allunyant els debats que dilueixen els objectius comuns de millorar la vida dels i les joves de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here