La JSC reuneix els seus regidors per coordinar-se i formar-se plegats

0
213

Regidores i regidors de la JSC d’arreu de Catalunya s’han reunit aquest divendres per formar-se i coordinar accions conjuntes.

La primera trobada de regidors i regidores de la Joventut Socialista de Catalunya ha tingut lloc aquest divendres 4 de març a la seu nacional del carrer Nicaragua.

La sessió s’ha dividit en dues parts: en primer lloc, la secretària de Política Municipal i la secretària adjunta de Política Municipal de la JSC, Lorena González i Laura Moya, han realitzat un curs formatiu sobre el funcionament i el paper dels ajuntaments, així com tot allò que poden fer els i les regidores de la JSC tan des de governs municipals com des de l’oposició.

La segona part de la trobada ha anat a càrrec d’una regidora a govern i d’un regidor a l’oposició: Judith Riera, membre del Govern de Sant Joan Despí, i Carles Cuerva, regidor socialista a l’oposició a l’Ajuntament de Capellades. Ambdós han explicat les seves experiències des de la seva perspectiva diferenciada pel paper que juguen als seus ajuntaments i pel tipus de municipis als que pertanyen.

La trobada ha servit, també, per generar nous canals de comunicació i coordinació no només presencial per a coordinar als regidors i regidores de la JSC d’arreu del territori català, i poder compartir experiències i coordinar actuacions per dur la veu i les reivindicacions dels i les joves socialistes a tants municipis catalans com sigui possible.

Aquesta és una primera trobada municipalista de la JSC que ha volgut servir com a base de futur per a tots els càrrec electes joves i socialistes als Ajuntaments catalans, generant així un marc permanent de comunicació, trobada, intercanvi i planificació conjunta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here