Els joves donen suport a la candidatura socialista

La candidata socialista, Núria Marín, ha assistit a una trobada amb joves de la ciutat per compartir idees i conèixer de prop les seves inquietuds. El lloc escollit ha estat els jardins del Centre Cultural Tecla Sala, al barri de la Torrassa, l’origen de la primera oficina d’emancipació per a joves de tota Espanya.

En un ambient molt més relaxat i distès que la majoria d’actes, Núria Marín, candidata socialista a L’Hospitalet, ha participat en un col·loqui moderat per David Donaire, actual primer secretari de Joventuts Socialistes de L’Hospitalet i representant d’aquesta organització en les llistes del PSC.

Durant el debat, s’han pogut tractar els temes que veritablement preocupen els joves com les dificultats per trobar feina a prop de la ciutat on s’han format, la manca d’inversió en educació i sanitat i també, la participació dels joves en la construcció del futur de L’Hospitalet.

En matèria d’ocupació, David Donaire va plantejar que l’actual generació és la més preparada i la que més oportunitats hauria de tenir, però no ha estat així degut a la crisi econòmica. En aquesta línia, Marín ha explicat que des de la seva acció de govern es té molt present la creació de riquesa i ocupació per a què els joves i persones que busquen segones oportunitats, puguin inserir-se al mercat laboral. Per això, ha recordat que L’Hospitalet compta amb dos grans projectes: per una banda, el clúster biomèdic de la Gran Via, i per l’altre, la creació del nou districte cultural que donarà cabuda als joves talents.

Núria Marín, ha demanat als joves que continuïn sent valents, lluitadors i inconformistes per fer front a les injustícies i les retallades que estan plantejat els governs de dreta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here