Avui dissabte 15 de juny es constitueixen els Ajuntaments d’arreu del país. Per la Joventut Socialista de Catalunya és un orgull poder tenir més de 100 regidores i regidors joves a diferents consistoris. Això es degut a que el passat diumenge 26 de maig la ciutadania va dipositar la seva confiança en moltes de les candidatures socialistes composades i liderades per més de 400 joves de la nostra organització.

Ara la JSC te una gran responsabilitat. Governar allà on se’ls ha donat la confiança i fer una oposició responsable allà on els i les socialistes no han aconseguit les alcaldies. Demostrant solvència i estant a l’alçada de les circumstàncies. Treballant dia a dia per fer uns pobles i ciutats més justos i on tothom tingui les mateixes oportunitats.

“El passat 26 de maig va quedar demostrat: Som en el millor altaveu dels i les joves dels nostres municipis. Allà on hem estat capdavanters en la gestió i en l’impuls de les polítiques juvenils als ajuntaments hem revalidat el suport i en gran quantitat de ciutats i pobles on no governem, també se’ns ha fet confiança augmentant considerablement el nombre de vots”, ha explicat la Judith Riera, viceprimera secretària de la JSC.

La Lucia López, Secretària de Política municipal de la JSC, recorda que, els seus objectius són treballar per “facilitar l’emancipació dels i les joves i la seva preparació com a ciutadans i ciutadanes de ple dret. La JSC som garantia de progrés, dedicació i esforç i així ho demostrarem dia a dia en la nostra gestió diària allà on tenim responsabilitats i a les diferents regidories”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here